0

GRATIS FRAGT I DK

Ved køb over 499 kr.*

1-3 DAGES LEVERING

Bestil før kl. 17.00

SPØRG CYKELHANDLEREN

Ring 97 19 11 80


Abus Urban-I 3.0 Jade Green

Smart design, god pasform og lækre detaljer som magnetisk hagespænde og indbygget lygte. Alt det får du med den mest populære cykelhjelm i Europa.

699,00 kr.

Detaljer om produktet

Hvad er den bedste forsikring, du kan give dig selv, når du cykler? En cykelhjelm naturligvis. Urban-I 3.0 er tredje generation af den meget populære cykelhjelm fra tyske Abus. Med Urban-I 3.0 får du en cykelhjelm, som er gennemtestet for din sikkerheds skyld. Derudover har den smarte detaljer som indbygget baglys, bløde remme og nem tilpasning med skruespænde. Når cykelhjelmen lukkes, foregår det med et magnetisk hagespænde. Det lukker, når du samler hageremmene.

Find din størrelse

Størrelsen på din cykelhjelm er afgørende for sikkerheden. Urban-I 3.0 findes i 4 størrelser og helt sikkert en størrelse som også passer dig. Din størrelse finder du ved at måle omkredsen af dit hoved med et målebånd.

Få gratis fragt

Abus Urban-i 3.0 Velvet Black er på lager i butikken. Det betyder, at du kan komme og prøve den. Vi hjælper naturligvis med indstillingen. Samtidig kan du se hele udvalget af cykelhjelme.
Bor du længere fra butikken, pakker og sender vi den gerne til dig. Alle ordre, bestilt før 17:30, pakkes og sendes samme dag og ved køb over kr. 500,- får du gratis fragt!Mærke Abus
Model Urban-I 3.0
Udstyr Insektnet, Solskygge, Indbygget baglygte, Magnetisk hagespænde

Relaterede produkter

Abus Urban-I 3.0 Velvet Black

Europas mest populære city cykelhjelm med smart design, super pasform og geniale detaljer som indbygget lys og magnetisk hagespænde.

699,00 kr.

Abus Urban-I 3.0 Core Blue

Vil du have den mest populære cykelhjelm i Europa? Smart design, god pasform og lækre detaljer som magnetisk hagespænde og indbygget lygte.

699,00 kr.

Abus Urban-I 3.0 Core Green

Smart design, super pasform og geniale detaljer som indbygget lys og magnetisk hagespænde. Her får du Europas mest populære city cykelhjelm.

699,00 kr.