0

COVID-19 information fra Kibæk Cykler

Vi åbner butikken mandag 1. marts kl. 09:00!

 

Butikken åbner igen mandag 1. marts kl. 09:00. Vi skal fortsat holde afstand, spritte af og bære mundbind eller visir. Værkstedet er allerede i fuld gang med forårsklargøringer af cykler. Bestil din tid til forårsklargøring af cyklen nu.

 

Book service

Bikefit

Da der stadig er afstandskrav på 2 meter, kan vi desværre ikke tilbyde bikefit endnu. Vi vil gerne skrive dig op og kontakte dig for at aftale en tid, så snart situationen tillader det.

Hos Kibæk Cykler ønsker vi at hjælpe vores lokale og loyale kunder alt det, vi overhovedet kan i denne særlige tid. 

Gratis hjemmelevering i 6933

Derfor tilbyder vi naturligvis hjemmelevering i postnummer 6933. Vi kører en runde med firmabilen hver dag efter lukketid.

Du kan altid ringe på 97 19 11 80 eller sende en e-mail til info@kibaek-cykler.dk med din bestilling. Når vi ankommer hænger vi varene på døren eller sætter dem på trappen, ringer på og træder et par skridt bagud.

Vi medbringer en faktura, så du kan betale med bankoverførsel eller mobilepay på stedet.

Samtidig er vores webshop også en mulighed. Du lægger dine varer i kurven, som på almindeligvis, og går til kassen. Her betaler du, som på almindeligvis, men vælger afhentning i butikken - Så er fragten nemlig gratis. Husk blot at skrive 'HJEMMELEVERING 6933' i kommentarfeltet. Så tager vi din bestilling med på dagens runde.

Gratis hente/bringe service

Værkstedet holder også stadig åben. Vi tilbyder som altid gratis hente/bringe service i Sdr. Felding, Karstoft, Arnborg, Herning, Lind, Snejbjerg, Fjelstervang, Vorgod og Troldhede (15 km fra Kibæk) - større afstande efter aftale. Du kan læse mere her.

Vi spritter alle cykler af, inden de kommer på værkstedet, og vi opfordrer til, at du gør det samme, når de kommer hjem igen.

Spørgsmål og svar

I denne tid er ingen spørgsmål dumme og ingen bekymringer for små. Derfor må du ikke tøve med at ringe til os på 97 19 11 80 eller skrive en e-mail til info@kibaek-cykler.dk.